Hoe worden wij ervaren?

Onze uitvaartverzorgers zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Heb je al een fijne ervaring met ons als bedrijf, een medewerker in het bijzonder? Misschien was je juist onder de indruk van de rouwkaart, de locatie, of de catering. Laat het ons weten, dat stellen wij bijzonder op prijs! Een ervaring delen kan uiteraard ook anoniem

Van der Stappen
Familie van de Gevel

1 oktober 2021 | WAARDERING: 10

We zijn ontzettend goed door deze moeilijke tijd begeleid door Belinda. Ze was altijd bereikbaar voor onze vele vragen. En ze gaf ons goede tips en mogelijkheden zodat we een waardig afscheid hebben kunnen geven.

Perry Vermeulen

1 juni 2021 | WAARDERING: 9

Het afscheid van onze vader had niet beter gekund en de ook week in aanloop naar die dag verliep alles zoals het hoort te gaan; goed begeleid door Belinda. We kijken allemaal met een heel fijn gevoel terug op het afscheid, een mooie herinnering. Vrienden en familie zijn eensgezind – het was een prachtig afscheid. Dankjewel Belinda!

Fam Gareadts

28 mei 2021 | WAARDERING: 9

Dhr. Wijnand Stuart heeft de uitvaart van mijn broer verzorgd. Zijn begripvolle contact, zijn uitstekende begeleiding tijdens het proces en de stijlvolle en passende uitvoering maken dat alles tot in de puntjes verzorgd was. Ons rest slechts dank, voor alle zorg en begeleiding!

ANONIEM

21 mei 2021 | WAARDERING: 10

We hebben een fijn contact met Barbara Kolen gehad. Haar uitleg en luisterend oor, met in achtneming van onze wensen, waren heel fijn. Wij kenden van der Stappen uitvaartverzorging niet, omdat we niet in deze regio wonen. Het beeld van van der Stappen is zeer positief! Heel erg bedankt.

ERNIE FLESKENS

18 mei 2021 | WAARDERING: 10

Met veel liefde en de juiste aandacht heeft Belinda in een korte tijd een mooie dienst samen met ons in elkaar gezet.

Henri Bunnik

17 mei 2021 | WAARDERING: 10

Beste Barbara ik wil je namens de familie Bunnik hartelijk danken voor de fantastische verzorging van de uitvaart van onze broer Jack, het was zeer mooi en respectvol verzorgt, eigenlijk zou je een 11 verdienen dus het wordt een dikke 10. nogmaals hartelijk bedankt !!

MICHAEL SMIT

19 april 2021 | WAARDERING: 10

Als je voor feit komt te staan dat een dierbare van je heen gaat zie je vaak door de bomen het bos niet meer . Belinda heeft ons zo persoonlijk begeleid. Konden onze wensen kenbaar maken . Niets werd ons op gedrongen maar lied ons geheel vrij. maar heeft ons wel de juiste steun weten te bieden die we ook nodig hadden . Zeer kundig en professioneel . Heb ook aan een ieder mijn lof over haar uitgesproken .

WIL GERAEDTS

16 april 2021 | WAARDERING: 10

We zijn nu een dag of vijf verder en ik kijk terug op een begrafenis en een condoleance daarna die beide helemaal in de sfeer van Louis waren. Dat geeft veel troost. Daar bedank ik u heel oprecht voor. Hoe prettig was het ook om samen met Theo en u het zo vanzelfsprekend eens te worden over de dingen zoals ze georganiseerd werden. Ook ben ik dankbaar dat Louis thuis is gestorven en dat ik naast hem mocht zitten. Ook dat hij zo natuurlijk op zijn bed kon blijven liggen en ik dagelijks bij hem kon binnenlopen. Het vergoedde zo veel van de weken ziekenhuis waarin alleen José als mantelzorger bij hem mocht zijn door het corona protocol. Ik mocht meemaken hoe u uw werk met hart en ziel doet en door de echtheid hiervan tot grote steun bent.

ANONIEM

16 april 2021 | WAARDERING: 10

Onze complimenten voor Sander Harks! Niet voor niets dat wij hem voor de tweede keer gevraagd hebben. Hij heeft ook de uitvaart van vader twee jaar geleden verzorgd. Zowel als bij de uitvaart van moeder, fantastisch begeleid en verzorgd.

ANONIEM

31 maart 2021 | WAARDERING: 10

Graag wil ik een groot compliment geven aan Tanja Ilbrink! Mijn vader had in geen betere handen kunnen zijn. Ondanks deze periode van verdriet, kijk ik met een warm gevoel terug. Tanja bood ons zeer deskundige hulp en dacht goed mee met onze wensen. Ook de overige medewerkers waren erg betrokken.

FAMILIE VAN DE KRUIS-VAN GERWEN

24 maart 2021 | WAARDERING: 10

Uitvaartverzorger Wijnand Stuart nam overal de tijd voor en gaf goed advies over de keuzes die we konden maken. Voor mij en mijn kinderen altijd bereikbaar voor onze vragen. Zeer rustige man die de tijd nam.

BIANCA GOUDKUIL

20 maart 2021 | WAARDERING: 10

Ondanks de rare corona tijd dat je erg veel online uit moet zoeken zoals onder andere de kaarten heeft Martin Horst mij op een zeer prettige manier door deze rollercoaster heen geloodst. Ik kon hem altijd bellen met mijn vragen, ook heeft hij me super geholpen met de foto’s. Ook heeft hij op eigen initiatief de vertaling van een nummer heeft voorgelezen wat we uitgezocht hadden, dit was een super mooie verassing. Het was een mooie dienst en we hebben met zijn allen een waardig afscheid genomen van ons mam. Echt alleen maar lof over je, je bent een topper! Nogmaals bedankt voor je goede zorgen en begeleiding.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring