Hoe worden wij ervaren?

Onze uitvaartverzorgers zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Heb je al een fijne ervaring met ons als bedrijf, een medewerker in het bijzonder? Misschien was je juist onder de indruk van de rouwkaart, de locatie, of de catering. Laat het ons weten, dat stellen wij bijzonder op prijs! Een ervaring delen kan uiteraard ook anoniem

FAMILIE VAN DE KRUIS-VAN GERWEN

24 april 2021 | WAARDERING: 10

Uitvaartverzorger Wijnand Stuart nam overal de tijd voor en gaf goed advies over de keuzes die we konden maken. Voor mij en mijn kinderen altijd bereikbaar voor onze vragen. Zeer rustige man die de tijd nam.

BIANCA GOUDKUIL

20 maart 2021 | WAARDERING: 10

Ondanks de rare corona tijd dat je erg veel online uit moet zoeken zoals onder andere de kaarten heeft Martin Horst mij op een zeer prettige manier door deze rollercoaster heen geloodst. Ik kon hem altijd bellen met mijn vragen, ook heeft hij me super geholpen met de foto’s. Ook heeft hij op eigen initiatief de vertaling van een nummer heeft voorgelezen wat we uitgezocht hadden, dit was een super mooie verassing. Het was een mooie dienst en we hebben met zijn allen een waardig afscheid genomen van ons mam. Echt alleen maar lof over je, je bent een topper! Nogmaals bedankt voor je goede zorgen en begeleiding.

DHR RUUD VAN EST

19 maart 2021 | WAARDERING: 9

Wijnand Stuart heeft een luisterend oor, is meedenkend, heel vriendelijk en begripvol. Hij is heel duidelijk en zoekend naar oplossingen en tot het laatste uitmuntend gedaan. Chapeau! Het was tot in de puntjes perfect geregeld. Bedankt voor de mooie dienst

JOLANDA SOERS

10 maart 2021 | WAARDERING: 10

Na het plotselinge overlijden van pap van dichtbij meegemaakt wat er komt kijken bij het regelen van alles. Complimenten voor de begeleiding van Martin Horst die ons enorm gesteund en geholpen heeft in deze zware tijd. Ook het verzorgen van pap was erg bijzonder. De uitvaartverzorgster was ook super. Alles ging zo respectvol en zo fijn. Ook nu alles voorbij is en we vragen hebben wordt alles super netjes afgewerkt. Een top begeleiding in een zware tijd die alles toch een klein beetje verlicht heeft.

ANONIEM

3 maart 2021 | WAARDERING: 10

De uitvaart was zeer persoonlijk, er werd naar onze wensen geluisterd, er was begrip en geduld. Martin was goed bereikbaar bij vragen, vriendelijk en erg aardig. Martin maakte het verschil. Wij zijn hem erg dankbaar, door zijn manier van handelen wordt het draaglijk

MARIA VAN DEN BOOGAARD-GERRITS

14 februari 2021 | WAARDERING: 10

Ik wil hierbij Martin Horst heel hartelijk bedanken voor de prachtige crematie die ons mam gehad heeft. Van begin tot eind heeft Martin met ons meegedacht, den tevens alle vrijheid gegeven in de wensen die wij hadden voor de crematie van ons mam. Zijn manier van werken is zo fijn. Door Martin konden we nog een paar dagen echt bij ons mam zijn in het uitvaartcentrum. Martin nam ons al het regelwerk uit handen. Alles ging zo fijn in overleg. Mocht je met een vraag zitten je mocht altijd bellen. Zijn motto was alles mag maar niets moet. Ondanks dat het overlijden heel plotseling was hebben wij door de begeleiding van Martin en Karin een heel fijn gevoel overgehouden aan de crematie van ons mam en oma. Alles verliep in zo’n fijne warme sfeer. Hoe Martin met mijn kleinkind om ging was gewoon geweldig. Ik heb alleen maar lof. Nogmaals Dank je wel Martin en Karin, door jullie is ons verdriet niet minder maar kunnen we terugkijken op een prachtig afscheid.

ANNEMIEKE DE RAAD

31 januari 2021 | WAARDERING: 9

Sander en zijn team hebben me enorm geholpen om de begrafenis van mijn moeder en alle communicatie goed te regelen. Het was plezierig en open, professioneel, alles was mogelijk en het viel me op dat Sander werkelijk belangstelling heeft in en betrokken is bij zijn cliënten en andere mensen die mee organiseren (van bijvoorbeeld de begraafplaats). Hij motiveert andere mensen en is uitnodigend. Hij rolt geen format uit maar biedt heel persoonlijke hulp aan en hij is steeds aanwezig om je te helpen, ook buiten kantooruren. Hij geeft ook feedback. Bijzonder aangenaam en daardoor wordt alles veel minder zwaar. Bedankt Sander!

RINY PEERLINGS-SLENDERS

28 januari 2021 | WAARDERING: 10

Heel graag willen we Martin Horst bedanken voor de geweldige begeleiding die we van hem hebben gekregen na het overlijden van óns mam’! Hij heeft ons, net als 16 jaar geleden na het overlijden van ‘ons pap’ zeer professioneel doch vriendelijk, respectvol en begripvol ondersteund! Bovendien is Martin alert, zeer attent en erg betrokken! Dat doet goed in een moeilijke situatie. Martin, bij jou aan de hand wisten we dat het goed ging verlopen! Oprecht bedankt namens ons allen!! Riny

Mevrouw F. van Helvoort

21 januari 2021 | WAARDERING: 10

We hebben alleen maar lof hoe we behandeld zijn!! Het kon echt niet beter. Ook door de medewerkers van het mortuarium zijn we geweldig geholpen met het wassen en verzorgen van Dirk. We hebben alles heel prettig ervaren ondanks ons verdriet. We hadden geen betere uitvaartverzorgster kunnen treffen zoals Monique van Heesch-Toirkens. Ze was hartelijk, maar vooral heel kundig. Ze was in alle opzichten geschikt!!

Gaby van de Burght-van Schaijk

21 januari 2021 | WAARDERING: 10

Gert-Jan, je betrokkenheid, respect en eindeloze inzet is hartverwarmend! Ga zo door om mensen die een dierbare verliezen zo intens en met respect te begeleiden. Niks dan lof. X Gaby

Familie van Dijen-Keizer

14 januari 2021 | WAARDERING: 10

Ik ben zeer tevreden over Van der Stappen zoals u aan mijn beoordeling kunt zien. Dit is volledig te danken aan Barbara Kolen, onze uitvaartbegeleidster. Geweldig fijn hoe zij alles oppakte en aanvoelt.

Familie Kersjes

14 januari 2021 | WAARDERING: 10

De uitstekende begeleiding van Sander Harks. Hij stond bij wijze van spreken dag en nacht voor ons klaar. Alles was tip top in orde.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring